SOCIAL MEDIA

tiistai 21. heinäkuuta 2015

Iso sohva

Heissan,

ostettiin keväällä Sotkan moore kulmasohva jota arvioisin nyt parin kk käytön jälkeen. Sohvan parhaimmat puolet ovat ehdottomasti sen koko, siinä mahtuu isommallakin porukalla istumaan ja viettämään aikaa. Kuulun siihen joukkoon että tykkäänkin viettää illanistujaisia enemmin isolla ja pehmeällä sohvalla kuin pöydän ääressä kokoontuneena. :-)

Sohvan väriä ei tarvinnut miettiä kovin pitkään. Valittiin delight beige joka taittaa hieman harmaaseen ja on sopivan ajaton ja kaunis, eikä liian arka väri, kuten esimerkiksi valkea monesti voi olla. Sohvalla on ihana huilata ja nukkua päikkäreitä. Mahdutaan helposti molemmat siihen yhtäaikaa oikaisemaan selkää. 


Ainoa huonopuoli sohvassa on sen korkeus. Se ei ole tarpeeksi korkea, että pystyisi imuroimaan sen alta. Joka kerta imuroimisen yhteydessä meneekin melkein 15 min sohvan alle pyrkiessä. Harmillista. Pitänee hankkia sellainen erillinen kapea imuri tätä sohvaa varten?Loppuun tunnelmallinen kuva pari iltaa sitten. Tämä kesä on tuonut syksyfiilikset pintaan jo heinäkuussa. <3 Hyvää loppuviikkoa kaikille!

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)