SOCIAL MEDIA

sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Eteisen jatko-osa


Hei,


Esittelen teille tulevia hankintoja eteiseen. Tällä hetkellä siis ollaan vasta maalattu seinät ja aseteltu yksi sivupöytä paikoilleen. Remonttia jatketaan kunhan ehditään säästää siihen. Eteisen värimaailma on vaalea ja seinät tuovat piristystä romanttisella värillään. Harmaan, valkean ja mustan yhdistämistä sopivassa määrin ja aavistus sitä ihanaa rottinkia mistä edelleen pidän. 


Riviera Maisonin valokuvakehykset koukkuineen olen itseasiassa jo ostanut, kun käytiin kaupunkilomalla Oulussa minun lomani aikana. Ikean peilin nappaan seuraavalla kerralla mukaani vierailessani Kuopiossa päin. Katon kohtalo on vielä hieman auki, mietitään halutaanko maalata se, niinkuin olohuoneessa vai laitetaanko mdf kattopaneelia, molemmissa ovat hyvät ja huonot puolensa. Katon maalaaminen olisi raskaampi projekti, mutta tila olisi yhtenäinen olohuoneen yleisilmeen suhteen. Mdf- kattopaneeli olisi siistimpi ja ehkä raikkaampi? Ja HELPOMPI. Leveä jalkalista oli molemmilla mielessä, kun alettiin tarkemmin miettiä listoja. Se viimeistelee ilmeen ja on mielestäni vain niin kaunis verrattuna ohueen listaan. 


Riviera Maisonin rottinkikori on vielä hankkimatta, kuten myös tämä aivan upea Stella Crystalin säilytysrahi. Rahanmenoa on siis luvassa, mutta olen aina ollut sellainen, että säästän haluamaani asiaan pitkäänkin rahaa, ennemmin kuin ostaisin jonkin joka ei ole niin hyvä, kaunis tai toimiva yms. Itselleen täytyy ostaa mieluista, ei tietenkään elää yli varojensa. Siksi meidän kohdalla remontteihin säästäminen on ollutkin ihan toimiva ratkaisu, ehtii suunnitella ajan kanssa aina seuraavat kohteet ja hankinnat ja ennenkaikkea harkita niitä. Minulla on hieman pahatapa ailahdella, mutta onneksi mies toimii järjen äänenä monessakin asiassa. Lisäksi kun on aikaa seuraavaan remonttiin säästämisen takia niin ailahtelukin on helpompaa, kun ehtii mieli vaihtua sujuvasti mukana. ;-)


Anttilasta ostettu Meri-muovimatto kaipailee toista rinnalleen eteiseen. Ostin muovimaton ihan käytännönsyistä, helpompi puhdistaa. Eteiseen tulee käveltyä tuulikaapin yli monesti kengät jalassa, esim. pihatöiden yhteydessä jos käy vettä juomassa, vaikka meillä on kodinhoitohuone toisessa päässä taloa ja toinen ulko-ovi!? Myös ostokset kiikutetaan usein suoraan kenkiä heittämättä keittiönpuolelle näin kesäaikaan. Lattia tulee olemaan vaalea missä ripaus ehkä harmaata. Eteisen käytävän pää kaipaa myös vielä jotain, ehkä pyöreä pöytä?

Tämä päivä on kertakaikkiaan ollut huippu. Teen kolmivuorotyötä hoitoalalla, joten väsyminen töiden jälkeen ei ole ainutlaatuista. Nyt kun mies tekee kolmivuorotyötä myös, niin ei ole harvinainen näky että pötkötellään molemmat välillä univelkoja pois sohvalla. Tänään kuitenkin olen ollut poikkeuksellisen virkeä ja niin hyvä mieli että muistin taas miksi tykkään tehdä tätä raskasta työtä. Töihin hymyillen mennessä ja pois lähtiessä <3 Nyt kuitenkin rupean tuuduttamaan itseni uneen katsomalla täykkäreitä pari jaksoa ja lähden sitten takaisin työmaalle yöksi.

Mukavaa sunnuntaipäivää kaikille!

6 kommenttia :

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kaima :-) unenpöpperössä poistin vahingossa kommenttisi. Tässä innolla tilipäivää odottelen omani (ja miehen) että pääsee jotain nuista hankinnoista toteuttamaan. ;-)

   Poista
 2. huippua kyllä että perustit tän blogin niin pääsee seurailee edistymistä. huikee muutos kyllä tapahtunu ihan viime näkemisen jälkeenkin! :) sulla on hyvä sisustusmaku ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia Hanttu. Mukava harrastus tämä blogin pitäminen. Niin ja ajatella että pelkällä maalilla sai niin paljon uutta ilmettä tänne. Tulkaahan livenä kahtomaan joku kerta! ;-)

  VastaaPoista
 4. Jostain kautta tupsahdin tänne mukavan tuntuiseen blogiin. Tykkään itse myös tuosta Riviera Maison-tyylistä. Meillä on vanha talo ja mielestäni RM on siitä ihanaa, että se sopii sekä uuteen että vanhaan kotiin. Jatkankin lueskelua täällä:)
  Terkut SisustEllen-blogista<3

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia SisustEllen kommentistasi. Mukava että löysit tänne blogiini ja pystyt samaistumaan. RM tuotteet ovat kyllä aivan ihania ja sopivat tosiaan vanhaan ja uuteen ilmeeseen, liiankin ihania välillä kun tuntuu että on itsestä tullut hieman kranttu sitten muihin samantyylisiin ja edullisiin tuotteisiin nähden, ei kelpaa enää ne muut niin hyvin :-) minäpäs käyn tutustumassa blogiisi ;-)

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)