SOCIAL MEDIA

sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Big white chandelier

Heippa,

Viikko on mennyt lomafiiliksellä ja kotipaikalla yökyläillen. Aloitettiin eteisen remontti tällä viikolla, mutta siitä kerron sitten vasta kun se on täysin valmis. Esittelin teille aikaisemmin Montana kattokruunun hobbyhallin verkkokaupasta. Valaisin tuli postissa tällä viikolla ja aloin heti sitä kasaamaan. 

 Valaisimessa on yhteensä 15 polttimoa ja valo on todella voimakas pieneen tilaan. Onneksi olohuone ollaan laajentamassa ehkä jo tänä vuonna, niin ei valo pääse liikaa häikäisemään.

Ollaan pyritty käyttämään valaisimissa ledpolttimoita, mutta ei tähän kyllä raaskittu ostaa kun rahaa palanut vähän liikaa viime aikoina.

Mukana tuli pari ylimääräistä "timanttinauhaa" ja suht. selkeät ohjeet, että tälläinen sopivasti bimbo osasi niitä noudattaa ;-)

Kesän suunnitelmia vähän höllättiin ja painettiin jarrua. Ei tehdä kalliopuutarhaa tänä vuonna, vaan ensi keväänä kun mies joutaa olemaan kaverina enemmän sen kaivamisessa.Itsellä ei kädet kestä sitä lapiolla kaivamista kovin pitkään ja senkin takia tämä kalliopuutarha projekti venähti liian pitkäksi. Ehditään nyt suunnitella koko syksy ja talvi myös tarkemmin sitä ja istutuksia. 

Tänä kesänä kuitenkin halutaan tehdä ne salaojat valmiiksi/päivittää niitä ja koko kesän olen haaveillut TERASSISTA. Kalusteetkin ostettiin keväällä ja osa niistä odottaa pahvilaatikossa kasaamattomana, kun ei saada mahtumaan niitä mitenkään pienelle kuistille. Terassi kruunaa mielestäni omakotitalon ilmeen ja olenkin ihastellut sisustuslehtien, pinterestin ja googlen kuvahaun tuloksia terasseista. Aivan erilaisia, kuin 10 vuotta sitten ja hyvä niin. Kesäinen olohuone ulkona, valokate, verhot terassilla, matot yms ovat nykypäivää. Meidän tulevalla terassilla rentoudutaan, pidetään hauskaa, nautitaan kesäisestä säästä, kokataan ja syödään. Ensi kesänä olisi myös aika hauskaa vaihtaa talon verhoilunväri. Tämäkin oli hurjissa haaveissani toiveena ehtiä jo tänä vuonna. Hupsua eikö?

 Kalliopuutarha kuitenkin ensi kesänä sitten!
Hyvää sunnuntai päivää kaikille! <3

2 kommenttia :

  1. Valaisin on kaunis<3 kuvissa vilahtaakin jo jotain tuttua ;)

    VastaaPoista
  2. On kyllä, sellainen katseenvangitsija. Eilen illalla laitettiin heti seinälle ;-) pitänee tarkemmin kirjoittaa kunhan eteisen remontti on tehty loppuun.

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)