SOCIAL MEDIA

torstai 25. kesäkuuta 2015

Makuuhuone inspiraatiota ja tikkurilan maalisävyjä

Tervehdys lukijat,

Kirmasin työmaalta vihdoinkin lomalle. En pitkälle, mutta 13 päivää riittää minulle todella hyvin. Lomasuunnitelmatkin tein jo hyvissä ajoin. Varattiin miehen kanssa pari yötä hotellista Oulusta ja tehdään pitkästä aikaa kaupunkiloma pitäen hauskaa ja rentoutuen hotellilla, huomenna sinne siis. Riviera Maisonin tuotteita olisi ainakin minulla tavoitteena etsiä sieltä ja tätä uutta ihastustani Kylie At Homen sisustustekstiilejä. Aivan ihania tyynyjä, petivaatteita ja peittoja yms. Hyvin vähän vain valikoimaa Suomen markkinoilla, tosin jälleenmyyjiä olisi, mutta jotenkin en itse tykkää niiden kautta tilata. Yläpuolella Sokoksen suppeata valikoimaa. Haluaisin makuuhuoneeseen ehkä jotain muuta väriä kuin harmaata ja hopeaa, mutta nämä tyynyt ovat  kuitenkin upeita. Juuri tälle bling bling harakalle omiaan. Seuraavaksi esittelen hieman tulevan makuuhuoneen haaveita..
Ylellistä, kaunista, harmonista ja säihkyviä yksityiskohtia haluan makuuhuoneeltamme. Tätä lähdetään luomaan sängynpäädyllä, uusilla valaisimilla, yöpöydillä ja pintaremontilla. Kuvissa muuten näkyy Kylie at homen tekstiilejä ;-)

Haaveilusta kuitenkin nykyhetkeen. Eteinen on tällä hetkellä projektina menossa. Eteisen vanha asekaappi tuunataan peilikaapiksi. Maalasin kaapin pintoja ja käytiin tilaamassa peiliä kaappiin. Esittelen sen teille sitten kun se on valmis. Eteisen värimaailmaa ollaan suunnittelemassa. Harmaan ja beigen sekoitus on mielestäni kaunis väri, eli greige. Haluaisin aavistuksen lämpöä väriin. Ensimmäisessä kuvassa Tikkurilan V481 shantung sävy. 

Kuvissa ei oikein saa todellista kuvaa näistä väreistä. Valaistus vaikuttaa todella paljon väriin ja olenkin pitänyt lappusia käsissäni tarkkaillen niitä eri valaistuksen aikaan. Harmaana sateisena päivänä, ilta-auringossa, aamulla aikaisin, yöllä ja keskellä päivää. Joka kerta väri on ollut erilainen. Tämän tyylistä värimaailmaa kuitenkin on luvassa eteiseen ja olohuoneeseen. 

Lopuksi lomatunnelmiin, eiköhän se starttaa näillä ja kahvikupposella. Hyvää loppuviikkoa kaikille! Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)