SOCIAL MEDIA

tiistai 2. kesäkuuta 2015

Kanto ei lähde nuin vaan

Kesäinen tervehdys täältä maaseudulta,

Tämän kesän pihasuunnitelman noudattaminen on käynyt hitaasti. Takapihan kalliota olen kaivanut esiin parina iltana, vielä on jonkin verran hommaa. Tarkoituksena on kaataa etupihalta pari puuta joidenka tilalle on tulossa koriste ja tavan omenapuuta.. ;-)

Pari päivää sitten kaadettiin ensimmäinen puu. Seuraavaksi irrota kanto ja kaiva kuoppa isommaksi. Noh, kantoa ollaan edelleen repimässä irti. On käytetty moottorisahaa, kirvestä, rautakankea, lapiota, pora/piikkauskonetta ja paljaita käsiä sekä paljon energiaa. Muutenhan annettaisiin kannon lahota leppoisasti pari vuotta, mutta kun tarkoituksena on tässä kuussa päivittää salaojat ja samalla kaivaa juuri niistä kohdista maata lisää missä tämä kanto1 ja kanto2 ovat. Tähän samaan hetkeen yritän ehtiä kaivaa kalliot lopullisesti esiin nimittäin heinäkuun alussa olisi kiva jo päästä istuttamaan.Lisäksi nappasin kuvan kumpuilevasta maastosta ja kiviraunio aidasta. Kuinkahan paljon sitä kalliota loppupeleissä tulee kaivettua esille..? Itse en nimittäin välitä tuosta kumpuilevasta maasta, on kumminkin rinnettä jo etupihalla tarpeeksi. 


Eilen tapahtui jotain hämmentävää, mun mies lähti käymään mun mukana puutarhalla. Se varmaan halusi tarkistaa tilanteen, nimittäin rahatilanteen että kuinka kalliiksi tämä puutarha tulee. :-) No ei. Hyvähän se on että miehiäkin kiinnostaa minkälaista ympäristöä sitä katselee sitten jatkossa. 


Lopuksi esittelen kirpparilta löydetyn (4e) edullisen korkean kynttelikön. Pienellä tuunauksella se sopii nyt paremmin meille, nimittäin meillä ei ole kultaista oikein missään kotona. Valkea siis sopii paremmin, joten se maalattiin. Vielä kun keksisi paikan sille, toistaiseksi se jäi vierashuoneen yöpöydälle. 
Hyvää loppu viikkoa! <3
Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)