SOCIAL MEDIA

keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Ilmaista sisustamista?

Ihan ensimmäiseksi haluan esitellä teille tulevan ostoksen kotiimme. Koska minä ja mieheni ollaan molemmat todettu minut harakaksi joka rakastaa siis kaikkea kimaltavaa ja säihkyvää on ostoslistalla nyt Anetan Montana-kattokruunu. 
Valaisin on vaan niin kaunis ja ennen kaikkea ihan älyttömän hyvällä tarjouksella nyt myynnissä Hobbyhallissa etten minä ainakaan tällaisen tilaisuuden ohi surffaile muualle. Valaisin tulee joko olohuoneeseen ja sen tämän hetkinen vasta ostettu valaisin siirtyy joko makuuhuoneeseen tai jää odottamaan paikkaansa. Olohuoneeseen siis tulevaisuudessa mahtuu kaksikin näyttävää valaisinta koska sitä laajennetaan. Tai sitten uusi valaisin löytää paikkansa pelihuoneesta tai eteisestä. 

Moni sisustukseen hullaantunut tietää, että edullinen sisustamisenmuoto on siivoaminen. Ei mene kuin sähköä. ;-) Lisäksi tavaroiden järjestely ja järjestyksen muuttaminen on edullista, nimittäin ilmaista. 


Sadepäivänä ja varsinkin vapaapäivänä ehtii järjestellä paikkoja ja siivoilla. Mihinkään isoihin muutoksiin en ryhtynyt. Siirsin beigen torkkupeiton makkariin ja puutarhakirjat vitriinin vierestä rahin päälle. Lisäksi ostin uuden koristetyynyn makkariin edullisen hintansa vuoksi ( 5e !! ). Sellaista "sisustamista" tänään. Muutokset voivat olla pieniä, mutta kun ne tekee itse ja kotonaan niin sen parhaiten huomaa ja tuntee itse. Ja sitä fiilistä mä tänään hainkin, sellaista ihan yleistä sisustus-hömppä-oloa mikä jatkui kun ystävätär tuli kylään ja höpöteltiin remonteista. Sisustuslehtien ja pinterestin selailu on myös hyvä oikotie tähän sadepäivän sisustus-hömppä-olotilaan. ;-)Kiitoksia naapurin emännälle kääretortusta. Olisi jäänyt kahvit pelkiksi kahveiksi ilman tätä herkkua. <3 

Huippua loppu viikkoa kaikille!
2 kommenttia :

  1. Voi onpa näyttävä valaisin! Silmäni siihen iskin, vaan alkaa jo joka paikassa kattovalaisimia olla kotona ja pientä ostolakkoa koitan itselleni pitää, jotta rahaa jäis hieman säästöönkin :)

    VastaaPoista
  2. Meiju/Valkoisen talon arkea, joo eikö olekkin :-) Onneks täällä ei ole ostettu vielä kaikkia valaisimia kun vasta viime syksynä muutettiin tänne.

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)