SOCIAL MEDIA

maanantai 13. huhtikuuta 2015

Olohuoneen projektia ja merkkipäivää

Tänään on minun paremman puoliskoni 26-v syntymäpäivä ja sen kunniaksi tuli herkuteltua pitkin päivää.
 Juhlamenuna olivat mutakakku, suolainen pannukakku, suolaiset pasteijat ja energinen remonttifiilis. 
Suolainen pannukakku tuo vaihtelua tuttuun ja turvalliseen  pannukakkuun ja mansikkahilloon
Tänään mieheni sai 
valmistettua olohuoneen hirsipaneeliseinän loppuun. Kyseessä on K-raudasta ostettu sisustuspaneeli joka käsiteltiin supiartic 5124 saunasuoja aineella 50% laimennettuna  vedelllä x 2 kerrosta. 
Luonnonvalossa paneeli saa  helmiäiskiiltävän ja hieman  harmahtavan sävyn. Valaisimien hohteessa paneeli taas saa selvän ruskeamman ja lämpimämmän sävyn.

Olohuone on vielä täysin keskeneräinen, joten kuvat ovat vain paloja kokonaisuudesta. Tiedossa on laajennusta, tapetointia ja lattian uusimista.  Olohuoneeseen on myös monta huonekalua tulossa, jotka tällä hetkellä odottavat remonttihuoneessa paikkaansa. 

Mutta näistä myöhemmin. 


Olohuone on todellakin keskeneräinen projekti, joten kuvatkin ovat pieniä yksityiskohtia sieltä täältä. Senkki on entiseltä mallilta akaasia (punainen ruskea), nykyisin valkea, tosin keskeneräinen sekin kun alaosaa katsoo. Mieheni, joka on oikea monitaituri, osaa rakentaa, korjata laukun vetoketjun, pestä pyykkiä oikein, saa minut nauramaan joka päivä ja suutahtamaan tarvittaessa nollasta-sataan, osaa valmistaa makaronilaatikon, mutta ei osaa järjestellä tavaroita oikein ( lue minun mielestäni )  on miltein kaikkien remonttien/ duunauksien takana. Minä olen suunnitelijan roolissa, hän osaa tehdä, eikä ilman häntä olisi tätä Kotia edes tehty. 

Valokatkaisimien ja pistorasioiden ympärille tehtiin pienet, ohuemmat kehykset ja listoja piti sieltä täältä nikkaroida lisää..


Acrylruutta on ollut oivana osana paikkaamassa listojen epäpuhtauksia, kuten nauloja,  lisättyjen puiden ja maalienrajoja. Ja ei muuten ole kallista hommaa, kun itse listat tekee/ tuunaa. Acrylruutta maksaa n. 5e ja jos taitoa löytyy itse tuunailla listat, niin suosittelen!4 kommenttia :

  1. ihan mahtavan näkönen tuo olkkari jo nyt. huikee muutos kun viimeksi käytiin :) on teillä kyllä hommaa mut onneks saatte omassa rauhassa tehdä ja vielä ite! auttoko muuten se tuhka? :D niin ja onnea kallelle!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia. :)! Joo olohuoneen ilme kyllä muuttunut melkoisesti viime syksystä. Joo tuhka auttoi oikeasti, parissa päivässä suli tosi paljon vaan nyt tuolla sataa LUNTA taas. :D

    VastaaPoista
  3. voi ei, no luulis että kohta ei oo lunta enää missään :)

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)