SOCIAL MEDIA

tiistai 14. huhtikuuta 2015

Kylpyhuoneen ja saunan uusiminen

Tämä postaus käsittelee kylpyhuoneen ja saunan uusimista. Se remontti vei energiaa ja oli raskasta ajaa aina työvuorojen jälkeen toiselle paikkakunnalle suihkuun. Aika kultaa muistot ja tuotakin remonttia muistelen kyllä hymyssä suin nyt. Aloitetaan esittelemällä mallia vanha kylpyhuone ja sauna;

Kylpyhuoneen wc nurkkauksesta uusittiin wc:n pönttö ja seinään laitettiin Aitokiven Black Quartzite laattaa jossa on kimalteleva pinta. 
Black Quartzite
 Suihkusetiksi valittiin Oraksen Sadesuihku joka on mielestäni kaunis suihku joka tuo arkeen luksusta. Metallinhohtoinen seinälaatta on Inter Oxide Dark Black nimeltään  ja valkea iso laatta on Lumi nimistä. Katto maalattiin tummalla paaneli S-maalilla. Lattialaatat ovat Mallorca nimistä.
 Ja viimeisenä kuvat saunasta ja ihanasta tuparilahjasta jonka saimme mummoltani. Se on persoonallinen ja ylellinen ja siksi juuri omiaan tälle bling-bling harakalle ;-)! 
Kosteantilan kattokruunu
Saunaan laitettiin ledvalot ja palomuuri tehtiin pienestä mosaiikkilaatasta. Kiuas päivitettiin uuteen Harviaan missä on lasiluukku mikä on ihan huippu, kun pystyy palavia puita tuijottamaan. Kiukaan taakse laitettiin Aitokiven Dark Stone laattaa missä on mattapinta. 
Hyvää viikonalkua! Huomenna mennäänkin takaisin työmaalle joten postauksia ei näin tiheään loppuviikosta tulekkaan. 
2 kommenttia :

  1. Kivalta näyttää sauna sekä kylpyhuone. Ajaton ja samalla tyylikäs! Meillä taas vuorostaan vielä sauna ja kylppäri remontti edesssä. Se remontti ei olekaan sieltä helpoimasta päästä. Mukavaa joulun odotusta. Pitäkin tutustua ajan kanssa blogiisi! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia ja tervetuloa seuraamaan :)

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)