SOCIAL MEDIA

torstai 16. huhtikuuta 2015

Ensimmäinen tuunaukseni!

Pääsinkin blogailemaan aikaisemmin, kuin oli tarkoitus tällä viikolla. Tarkoitus oli tehdä vaikka mitä pihamaalla, vaan kun lunta oli satanut eilen ja tänään niin reippaasti. Niin ei ulkona huvittanut edes grillata. 

Joten teenkin postauksen nyt ihka ensimmäisestä tuunauksestani. Vanhan rokokoo nojatuolin tuunaus meidän tyyliin sopivammaksi. Tuolista tuli mielestäni modernimpi ja raikkaampi. :-) 


Tälläinen on alkuperäinen tuoli. Beigeä, kukkakuviota ja metsänvihreää kangasta. Kankaanväriä muutin verhoilukankaan spraymaalilla. Ostin sitä Fabricspray nimisestä verkkokaupasta. Väriksi valittiin musta. 

Nojatuolin kangas on plyysiä, joka imasi väriä hirveästi ja välillä meinasin jo luovuttaa spraymaalaamisen suhteen. Kokonaiset viisi spraypulloa tähän lopulta meni. 

Kankaan koostumus muuttui aavistuksen karheammaksi, mutta muuta en osannut odottaakaan tälläiseltä projektilta. Minulle jäi positiivinen kokemus spraymaalista, kangas ei vain ollut helpoimmasta päästä. Yksi spraypullo maksaa 14.99 e, halvemmaksi tämä tuli kuin mahdollinen verhoilu. 

Käsinojat ja jalat maalattiin valkeaksi. 


Tässäpä kuitenkin lopputulosta;


Keväisempiä kelejä odotellen! <3

4 kommenttia :

 1. ihan äimänkäkenä kattelen tuota lopputulosta. miten hieno! mistä löysitte tuon tuolin?

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia :-) nettikirpparilta löyty ;-)

  VastaaPoista
 3. Tuolista tuli upea! Tämmöisestä spraymaalista en ollutkaan kuullut, joskus toria selaillut ja miettinyt, etten uskalla tällaista tuolia ostaa verhoilutaitojen puuttuessa, mutta keinoja on muitakin. Onpa hyvä tietää :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia Meiju/Valkoisen talon arkea :) kyllä onnistuu, plyysi kankaana on vaan oikukas kun imaiser hirveät määrät. Annie Chalk Paintilla pystyy myös maalaamaan , esim nahkaa. ACP maaleja on vielä älyttömän nättejä sävyjä.

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)