SOCIAL MEDIA

keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Diy tv-pöytä ja olohuoneen kriisiä

Kerroin aikaisemmin ohimennen olohuoneen senkistä (akaasia) joka oli väriltään punaruskea, sen maalasimme valkeaksi, mikä mielestäni sopii paremmin näin ympäristöönsä. Kyytiä sai seuraavaksi olohuoneen tvtaso
Tää kuvanlaatu välillä (järkkäriä odotellessa)... pöytä ENNEN;

Pöytään tehtiin maalipesu minkä jälkeen pinta maalattiin samalla Helmi maalilla kuin aikaisemmin senkki. Pöydän päälle laitettiin vanhan ladon seinästä pelastettua lautaa tasoksi. Laudat homepestiin ja niihin laitettiin venelakkaa ja tavallista puulakkaa päälle. Mieheni sirkkelöi laudat sopivan mittaisiksi ja ampui viimeistelynaulaimella puut kiinni pöytään, lopputulosta;


Siinäpä minun ja ukkokullan tuunaama tv-pöytä. 

Ollaan tässä muuten odotettu kuusi viikkoa olohuoneen uutta sohvaa ja huomenna se vihdoin tulee. Sen johtamana lietsoin ihteni hirveään järjestelyvimmaan, kun tajuttiin ettei olkkariin mahdu huonekalut enää! Seuraavassa postauksessa käsittelen enemmän olohuoneen tämän hetkistä järjestystä ja nyt lähinnä keskityn valittamaan tilanpuutteesta olkkarissa. Senkki ja mahdollisesti puusohvakin täytyy väliaikaisesti siirtää muihin tiloihin, kun uusi sohva on valtava. Olohuoneen laajennusta entistä haikeammin odottelen, harmittaa kun huonekaluja odottamassa paikkaansa remonttihuoneessa (sotkuhuone), mut hiljaa hyvä tulee eiksjee? 

Hyvää yötä ♡

4 kommenttia :

 1. Oi, ihana pöytä! 😍 muutenkin sulla on kyllä niin huippu sisustusmaku; mulla aika samanlainen. ;) Innolla jään seuraamaan uusia postauksia ja tuunauksia.

  VastaaPoista
 2. Lämmin kiitos Satu! :) Tuunauksia tulee tehtyä jonkin verran, enemmän tälläistä sisustushömppää :)

  VastaaPoista
 3. Tähän oli pakko kommentoida, niin hieno tosta tv-tasosta tuli! <3 Teillä muutenkin kaikkea ihanaa, varsinkin olohuoneen lautaseinä ja kaikki pieni blingbling, mitä tääkin harakka rakastaa ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia paljon Linnealiini. :-) Itse en enää välitä nuin puisesta lookista enää, vaan uusia sisustushaaveita on jo tullut tilalle. :-)

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)