SOCIAL MEDIA

torstai 28. kesäkuuta 2018

Ärtymystä ilmassa & syksyn kaipuuta

Ja talvea. Tää tapahtuu joka kesä. Vaikka kuinka haikailisin kylmänä ja harmaana pakkaspäivänä kevättä ja kesää, kyllästyn siihen äkkiä. Suoraan sanottuna minua itseänikin hieman nolottaa nämä ajatukseni, sillä mitä kävi hetkessä elämisen taidolle? Päivälle kerrallaan? Normaalisti tämä syksyn kaipuu iskee elokuun alussa, ei kesäkuun lopussa jolloin kesää oikeasti on vielä jäljellä puolet! 


Tämä on kuin joulun odotus, fiilis vain katoaa ja ajatukset harhailevat etapista eteenpäin. Oikeastaan jos tarkkoja ollaan niin kaipaan sitä elo-syyskuun vaihdetta jota myös toisaalta vihaan kun ampiaiset on ihan hulluja. Kaipaan sitä tunnetta iholla kun aamun viileydessä on syksyä ilmassa. Kaipaan joulua edeltävää aikaa ja vuoden vaihtumista. Maaliskuun aurinkoisia pakkaspäiviä ja kevään ensimmäistä tulppaanikimppua. Syksynkaipuu oli niin voimakas, että pakko oli ostaa pala omenapiirakkaa joka on niin sadonkorjuun leivonnainen minusta ja sen maku tuo aina ruskaisen maailman mieleen. Tästä palasta tulee mieleen myös joku lihakukko hyi. 


Tämä kaikki voi myös olla, että odotan nyt vain hieman turhautuneena sitä seuraavaa lomaa joka starttaa elokuun viimeisellä viikolla ja kestää pari viikkoa. Tämä aikaisempi kesäloma meni  ihan reisille flunssan takia joka kesti viikon eli yli puolet siitä holidaysta ja en edes älynnyt että olisin voinut siirtää lomaani ja sairastella kaikessa surkeudessani hyvällä omatunnolla. Olo on siis ollut viime aikoina turhan ärtynyt ja se alkaa heijastua joka kohdassa, töissä, kotona, vapaalla yms. Joten pipoa löysemmälle ja haikailu syksyn perään saa loppua nyt. Kesää on vielä niin edessä ja tämä postauksen kirjoittaminen sai jo olon helpottuneemmaksi. Oi miten terapeuttista tämä toisinaan onkaan.  Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)