SOCIAL MEDIA

tiistai 1. toukokuuta 2018

KUIVATUT LEIKOT SISUSTUKSESSA

Täällä herättiin hieman tukkakipeänä ja olo on aika ällö väsynyt nyt. En ehkä juhli vappua enää ikinä. Mutta asiaan. Millaisia kuivattuja kasveja/kukkia meiltä löytyykään? Ja miksi suosin ylipäätään kuivattuja? 

Ensimmäisen kerran ostettuani eucalyptuksen oksan ja sen kuivahdettua itsestään jäi se koristekäyttöön. Suosin sitä myös tuoreissa kimpuissa, joten kuivaversiona se sai jäädä hieman taka-alalle, pieneksi yksityiskohdaksi Vittsjö hyllyn sisältöä. Kuivatut kestävät aikaa ja pientä liikehdintään, ainakin jos on ajattelee näitä heiniä. Kävin poimimassa nämä talvella umpihangesta ja lyhyen kuivattelun jälkeen suihkautin näihin pienen kerroksen hiuslakkaa ja nämä ovat säilyttäneet paikkansa Klongin vaasissa sen jälkeen. En vielä raaski heittää näitä pois, mutta ehkä lumien sulamisen jälkeen vaihdan jotain kesäisempää tilalle. 

Ja kun ei ehdi/malta/raaski ostaa tuoreita kukkia, näyttävät riisutusta kimpusta jäljelle jääneet kuivatut yksilöt ihan kivoilta. Silloin vähemmän on enemmän ja tällainen minimalistinen kimppu miellyttää silmääni kovin. Joskus jäljelle jääneistä leikoista osa päätyy myös wc:hen pieneen maljakkoon jossa yleensä suosin tuoreita niiden raikkauden vuoksi jo pelkästään. Seuraavassa postauksessa asiaa vielä vapusta hieman lisää. Palataan!

2 kommenttia :

 1. Ens Vappuun mennessä on olotukset unohtuneet 😂

  Iloa Vappupäivän iltaan ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta 😊 mukavaa viikon jatkoa 💚

   Poista

Kiitoksia kommentista :-)