SOCIAL MEDIA

torstai 29. maaliskuuta 2018

HILLITYSTI KEVÄTTÄ - KOPIOI TYYLI

Hellurei vaan. Taisin tehdä nyt ekan kerran kopioi kodin tyyli postauksen johon aiheeksi valitsin myöhästyneen kevään. Meillä ulkona on parhaimmillaan sellainen kahden metrin lumivuori koristamassa etu ja takapihan näkymää, mutta sisällä ollaan jo keväässä! 
Ostan aika spontaanisti tekstiilejä, kuten koristetyynyjä ja vilttejä. Verhot sen sijaan ovat vuodesta toiseen yleensä samat, eikä itselleni tule mielitekoja vaihdella niitä vaikkapa vuodenajan mukaan. Vilttejä ja tyynyjä kotiin on löydetty mm. Tokmannista, Elloksesta, Jotexilta, Halpahallista ja Jyskistä. Tyynyjen määrää on reilusti karsittu ja riittävästi itselleni kevättä on tuonut kaksi vaaleanpunaista tyynyä. Enempää ei tarvita.
Kevätkodissa lisääntyvän valon myötä myös erilaiset viherkasvit (huonolla menestyksellä täälläpäin) ja leikkokukkakimput pääsevät eduikseen. Rakastan tuota Klongin maljakkoa jossa yksinkertaiset heinätkin vaan näyttävät niin upealle jos minulta kysytään. Kynttilöitä poltan ympäri vuoden, keväällä ja kesällä väri vaihtuu vain vaaleampaan. 


Pois on mennyt minusta se aika, kun tykkäsin tehdä näiden sisustuksien lisäksi myös erilaisia, runsaita asetelmia kotiin. Hyvin vähän tykkään myös käyttää teemaan sopivia koriste-esineitä enää, mutta olen kelpuuttanut vielä tämän Lene Bjerren omenan joka tuo pienen palan tulevaa kesää tähän huusholliin. Nykyään vähempi riittää.  


Näillä syntyvät meidän kodin kevätmood. Aika yksinkertaista ja vaaleanpunaista. Mukavaa päivänjatkoa!

Kuvat: 1.Klong Äng maljakko/Room212.Sammie tyyny/ Jotex ja 3.Valkoinen kynttilä/Majashop


2 kommenttia :

  1. Kauniita yksityiskohtia, jotka pääsevät edukseen kun esineitä ei ole liikaa♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Annika kauniista sanoistasi. Tätä haen itsekkin sisustuksessani, harkitut yksityiskohdat ja ei liikaa mitään. Aurinkoisia päiviä <3

      Poista

Kiitoksia kommentista :-)