SOCIAL MEDIA

lauantai 27. tammikuuta 2018

MITÄ MINULLE KUULUU?

Well hello. Se olis taas kuulumisten aika. Tykkään kirjoittaa näitä mitä mulle kuuluu postauksia aina kerran kuukaudessa toivoen niiden antavan lukijoille hieman tarttumapintaa, enemmän mielenkiintoa ja vaikkapa vain tietoa minusta. Kuukausikooste on myös terapeuttista puuhaa, vaikkakin se on säilyttänyt paikkansa kokoajan vähiten suosittujen postauksien joukossa. Joten jos luet tätä, kuulut siis ehkä lukijoitteni vähemmistöön. Mutta ei anneta sen haitata, eiköhän aloiteta. 


KUVA: SIRPA KANANEN

KOTIPAIKAN WENDY


Ansaitsee oman otsikkonsa. Vaikka lopetuksesta on aikaa jo kulunut, ei mene päivääkään etteikö Wendy mielessä käväisisi. On ne koirat vaan niin ihania, ikuisia ystäviä. KONMARITUS


Sain miehenkin tähän hurahtamaan. Ihan uskomatonta miten paljon sekin raaski heittää pois kaikkea turhaa. Ihminen joka ennen säästi reikäiset sukkansakkin siltä varalta jos niitä joskus "johonkin" tarvitsee. Olen myös yrittänyt myydä entisiä pois, mutta se tuottaa vaikeuksia hieman.
 
HERMOT MENI

Mistäpä ne ei menisikään kerran kuukaudessa, mutta erityisesti mua hermostutti tällä kertaa sähkökatkot ja tekemättömät lumityöt pihalla. Onneksi tämä on viimeinen talvi kun tarvitsee hermoilla vesipumpun takia. KEITTORUOKIEN KUUKAUSI


Ja vähän ajatuksia ruuasta. Tämän kuukauden aikana olen vetänyt hirveät määrät keittoja. Kanakeittoa, kasviskeittoa, lihakeittoa, katkarapukeittoa. Nam! 
HIMOSHOPPAILU!

Kun kerta ei vielä ole aloitettu mitään remonttia, niin ostan sitten puuttuvia huonekaluja. Näin tuumailin tammikuun alussa ja näin myös toimin. Kodin huonekalujen puutetta on nyt täydennetty: hyllyllä ja nojatuolilla. Loppukuukautta on varjostanut kipeäksi tuleminen jota en ole voinut olla korostamatta joka käänteessä. Kyllä se niin kurjalle tuntuu tulla just nyt kipeäksi. Mutta huomenna on tiedossa jotain ihanaa, meidän kummittettavan tytön ristiäiset. Tervetuloa helmikuu! Pian meillä nähdään niitä tulppaaneja. Miten sinun tammikuu meni? Ps. Villakoiran tuloon on aikaa enää 6viikkoa!

3 kommenttia :

  1. Kuukausi meni flunssaa ja poskiontelotulehdusta potiessa. Olo alkaa olo uupunut ja tukala, vielä seitsemän viikkoa laskettuun aikaan ja kotona 2,5v pitää tahtia yllä :D Suunnittelen ja järjestelen asioita niin paljon kuin kerkeää ennen vauvan syntymää. Tontilla aloitettu risukon raivaus. Kotona kaappeja läpi käyty, osa varmaan pakataan muuttolaatikoihin ja nostetaan varastoon odottelemaan seuraavaa vaihetta. Toivotaan kauniita aurinkoisia päiviä, jotta saa vähän lisäenergiaa arkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh. Se on pitkä aika, kuten odottavankin ❤ toivotaan tosiaan aurinkoisia päiviä vain lisää.

      Poista

Kiitoksia kommentista :-)