SOCIAL MEDIA

maanantai 15. tammikuuta 2018

KEVÄT TULI KOTIIN

Jotkut ehkä muistavat minun itsepäisen tapani pyrkiä aloittamaan keväthöyräkkä vasta helmi-maaliskuun vaihteessa. Ennen sitä pitää nauttia talvesta: Kovemmista pakkasista, aurinkoisista hangista, hiihtämisestä, lumikenkäilystä ja ei pastillisista sävyistä kotona. Miten sitten kävikään?


Aurinko paistoi yksi päivä, tästä on jo ikävän paljon aikaa, mutta se ehti antaa mulle sellaisen kevät-talvi boostin että ihan ajattelemattomasti kannoin kaupasta kotiin vaaleanpunaisia kukkia, neilikoita. Ne ovat minun suosikkini. Seuraavaksi vaihdoin verhot vaaleampaan, heräteshoppailin vaaleanpunaisen maton eteiseen ja pian suunnittelin jo tulevaa kevättä hups. Sitä miten sitten sosiaalistetaan Vilmaa ja Hilkan kanssa vietetään lenkillä laatuaikaa kaksin kun koiranpentu on liian pieni vielä meidän isojen tyttöjen reissuihin. Normaalisti minua alkaa jopa ärsyttämään keväästä puhuminen tammikuussa, mutta näköjään ajat muuttuvat. Toivon jatkossa olevani armollisempi asian suhteen ja etenkin sitä etten ärtyisi muiden höyräkästä vaikka se vähän liian aikaista olisikin, sillä ehkä meille jokaiselle se kevät tulee joskus aikaisemmin, vaikka jo silloin tammikuussa. Mukavaa viikon alkua kaikille!

2 kommenttia :

 1. Juuri näin 👌🏼 Joinakin vuosina se vaan tulee aiemmin.

  Kaunista siellä ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) eikö totta, joskus se tosiaan tulee aikaisemmin. Tämän päivän hyytävä viima tosin sai unohtamaan kevään taas hetkeksi. Mukavaa viikkoa!

   Poista

Kiitoksia kommentista :-)