SOCIAL MEDIA

tiistai 23. tammikuuta 2018

KASVIT SISUSTUKSESSA: MIKÄ HENKII MITÄKIN?

Siinä missä maljakon muoto viestii ja luo oman tunnelmansa, on sisällöllä myös väliä. Minulle ainakin. Ostin hiljattain tässä ruusuja kotiin piristämään siivouspäivän tulosta, mutta kotona huomasin että ne olikin liian romanttiset! Halusinkin jotain fressiä ja neutraalia, enkä nyt mitään romanttista. Tällaiset ajatukset kaunis ruusupuska sai minulle aikaan. On hankalaa olla välillä nainen. Jos kerta ruusut ovat romanttiset, niin mitäs minun sisäinen intuitio sanoo muista kasveista ja kukista?
RUUSUT

Vielä toistoa, ne ovat myös romanttisen lisäksi juhlavat ja klassinen valinta. Toisinaan myös hyvin tunnepitoinen, rakkaalle ruusuja. 


TULPPAANIT

Kevään kukka! Se tunne kun ostat vuotesi ensimmäiset tulppaanit, uskon että tähän moni samaistuu. Ne ovat lupaus keväästä.


NEILIKAT


Suhteellisen neutraali, hyväntuulinen, huoleton ja moneen kotiin sopiva. Eikä missään nimessä pelkkä hautajaiskukka nykypäivänä. Arkea ilahduttava lemppari kukkani!AURINGONKUKKA

Ihanan retro! Iloisen, huolettoman, ihmisen koti. ORKIDEA


Klassinen ja ajaton. Monelle sukupolvelle, meiltä löytyy näitä mummolasta ja omassakin kodissa ollut joskus. 


VIHERKASVIT

Moderni, myös ehkä enemmän miesten mieleen. Tyylikäs, raikas ja trendikäs. Hottia just nyt. Jollain tapaa näen myös boheemina vaihtoehtona. 

PIONI


Kesä, juhannus, vihreä nurmikko. Onneks ei ole vielä ikävä kesää! 

2 kommenttia :

  1. mielekiintoinen postaus :) orkideat ja ruusut on mun lemppareita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Sofia :-) molemmat kauniita kukkia! Mukavaa viikonjatkoa.

      Poista

Kiitoksia kommentista :-)