SOCIAL MEDIA

perjantai 19. tammikuuta 2018

HYVINVOINTIA: PÄIVÄ MINUN MUKANANI

Blogimaailmassa on viime viikkoina pyörinyt tärkeä ja hieno teema, meidän jokaisen oma hyvinvointi. Vietin eilen tämän viikon ainoan vapaapäivän ja olin tarkoituksella satsannut päivään jotta se tulisi olemaan mahdollisimman hyvä ja voimaannuttava.  Mistä se hyvinvointi sitten koostuu? 
KIINNOSTU & INNOSTU 

Herätyskello soi klo 08:45. Näin ihan supermielenkiintoista ja aika sairastakin unta. Olen viimeaikoina innostunut tulkitsemaan taas unia ja kirjoittamaan niitä ylös. Koen tärkeäksi kiinnostua, inspiroitua ja innostua jostakin aiheesta. Välillä minulle saattaa tulla kausia jolloin innostun lukemaan lukuisia kirjoja ja lehtiä. Ja yhdessä vaiheessa ennustin itselleni ja läheisilleni Tarot korteista. On hyvä olla jotain mihin uppoutua välillä.  
RUOKA

Klo 09:15 Syön lemppari aamupalaani, puuroa. Kaikki tietävät miten hyvää terveellinen ruokavalio tekee ja minun kohdallani se useinkaan ei ole kovin uskottava, mutta selvät tavoitteet löytyvät. Olen tyypillinen Härkä horoskoopiltani.
 
KEHONHUOLTO

Klo 10:15 istun työterveyshuollon aulassa odottamassa vuoroani verikokeisiin. Käymällä tarvittaessa lääkärissä, säännöllisesti hierojalla ja välillä innostuen myös spessummista hoidoista (esimerkiksi kalevalainen jäsenkorjaus) pidän huolta kehoni terveydestä ja perushuollosta.IHMISSUHTEET


Klo 11:15 kylässä anopin luona. Aika hurahtaa nopeasti kahvitellen. Seuraavaksi nappaan kyytiin siskolikan jonka kanssa käydään lounaalla, shoppailemassa ja vaihdetaan kuulumiset. 

 IHAN TAVALLINEN ARKI

Klo 14:40 kotia kohti kaupungista. Siellä odottaa puiden haku ja lämmitys. Vähän siivoamista ja lisää kahvia. Kolmivuorotyötä tehdessä mielestäni arjen rutiinien säilyttäminen kotona korostuu. Olen tottunut usein joko heti herätessäni, töistä tai asioilta tullessani aloittaa siivoamisen. Siivoamisen lomassa tai jälkeen kahvit. Puhtaassa kodissa on paljon rentouttavampaa olla.
 


KAUNEUS


Klo 15:20 Uunissa roihuaa jo tuli. Pesen meikit pois ja kuivaan ripset. Ensiviikolla on jo onneksi ripsienhuolto. Tykkään käydä myös kosmetologilla silloin tällöin ihonpuhdistuksessa, värjäillä itse kiilleystävällisesti hampaitani ja värjäyttää tukkani luottokampaajallani. On ihanaa olla nainen.
 
MUSIIKKI

Klo 16:45 Suosikki soittolista kuulumaan. Eikös olekkin joku tieteellinen tutkimuskin tehty musiikin positiivisesta vaikutuksesta ihmisen hyvinvointiin?HARRASTUKSET


Klo 17:00 blogipostaus luonnoksia tekemässä. Sisustamassa: Huonekalujen paikkojen vaihtelua, kukkakaupasta ostettujen viheroksien nostamista esille. Samalla hieman välipalaa.
LISÄÄ ARKEA

Klo 18:20 Pyykkien levitystä ja uusi koneellinen pyörimään. Uuni alkaa olla kohta valmis.
 
PYSÄHDY


Klo 18:30, aivot narikkaan ja somettamista. Välillä maaten sohvalla ja välillä pöydän ääressä. Kahvia lisää. Illalla tiedossa ehkä sauna lenkin jälkeen.
URHEILU

Klo 20:10 siskon ja meidän kaikkien koirien kanssa lenkille. Urheilun merkitystä hyvinvoinnissa ei voi olla korostamatta. Rakastan sitä tunnetta lenkin jälkeen: punaisia poskia, lämmenneitä lihaksia ja tyytyväistä koiraa. Hirveän harvoin käyn salilla tai harrastan mitään ryhmäliikuntaa. Oikeastaan harrastan ihan liian vähän liikuntaa. Mutta tykkään lenkkeillä, lumikenkäillä, hiihtää ja joskus rullaluistella. Olen ulkoilmaihmisiä. LEPO

Klo 21:30 iltapala, lisää somettamista  ja pari Frasier jaksoa. Klo 23:30 olin unessa. Hyvää yötä!

4 kommenttia :

 1. Tosi ihanasti toteutettu postaus ja nätit kuvat! Varsinkin pakkasilmassa ulkoilun jälkeen olo on niin ihana♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Sini kommentistasi ❤ talvi on kyllä ihanaa aikaa!mukavaa vkl.

   Poista
 2. Lisää tällaisia kirjoitukisia kiitos <3
  Tätä oli aivan ihana lukea :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia Iira, tosi mukava kuulla. Nämä tämän tyyppiset postaukset missä vaihtelen kuulumisia ovat olleet yleensä epäsuosittuja minulla tilastojen mukaan mutta mukava nähdä että joitakin kiinnostaa myös nämä arkipostaukset. ❤

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)