SOCIAL MEDIA

maanantai 11. joulukuuta 2017

LED TUIKUT ULOS! JA SISÄLLE


Tulipas reipas otsikko, oikein huutomerkillä. Tällaisen oivalluksen tein talven tullessa, kun sytyttelin uudelleen ennenaikaisesti sammuneen kynttilän sydämmen taas palamaan. Mua on alkanut laiskottamaan iltaisin ja kehtuuttaa oikeasti lähteä sytyttämään kynttilöitä. Siksipä aloin avoimin mielin katsomaan näitä nykyajan turva tuikkuja, eli ledvaloja. Joille olin aikaisemmin ollut ihan nou wäy. 

Omani löysin Tokmannista ja vanhan kunnon Maximakasiini hintaan tottakait. Nyt ulkona alkaa aina kolmen  jälkeen päivällä " palamaan " kauniit kynttilät, jotka sammuvat sitten  ennen yötä itsestään ja oikeasti olen tosi tyytyväinen kun pääsen asian suhteen nyt näin helpolla. Näissä on siis ajastin. Eikä ne vie sähköä mitä tämä pihitäti arvostaa.


Niin hurahtanut näihin ledeihin en kuitenkaan ole, että niitä ainoastaan sisällä palaisi. Kyllä aidon kynttilän liekki on arvokas, rauhoittava ja sen verran kuitenkin kauniimpi etten niitä ollenkaan polttaisi. Mutta jos yhtään houkuttelisi kokeilla sinunkin tällaista vähän helpompaa kikkaa, niin suosittelen! Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! Tämä päivä hurahtaa vielä töissä, mutta sitten aloitellaan kolmen päivän vapaat joille on kivaa ohjelmaa tiedossa! 

2 kommenttia :

  1. Mulla oli näitä vaikka kuinka monta, mutta ne ei tykännyt pakkasesta ja/tai muuten ulkoilmasta vaikka piti sopia. Muuten turvallisia ja helppoja käyttää.

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia kommentistasi :) harmi kun sulla ei toiminut ne. Mulla on vielä toistaiseksi nämä toimineet.

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)