SOCIAL MEDIA

maanantai 16. lokakuuta 2017

MEIDÄN PUUSOHVA MYYNNISSÄ

Tarkoituksenani oli viikonloppuna näpytellä blogin puolelle uusin postaus, mutta kuluneet pari päivää ovat sisältäneet niin paljon kaikkea muuta,että koko blogin olemassaolo unohtui. Nyt kun arkeen on palattu, tuntuu tämä rakas harrastuskin houkuttelevammalta. Mutta asiaan;Olen päättänyt laittaa sohvan myyntiin haikein mielin. Tämä sohva on ollut yksi kauneimmista huonekaluista ikinä meillä, mutta sen käyttö on jäänyt hyvin vähäiseksi. Se on ollut oikeastaan vain olohuoneen toisessa nurkassa koristeena vieden aika paljon tilaa. TARKEMMAT TIEDOT

Valmistus: 1800 luvun loppupuoli, Ruotsi. 

Mitat: 228cm x 93cm.

Tyyli: Biedermeier/talonpoikaisrokokoo.

Kunto: Yksi taka jalka "tassu" lohjennut ja verhoilun reunusnauhan liima pettänyt kahdesta kohtaa. Muuten siisti kuntoinen, homekäsitelty aikoinaan ja kauniisti ajanpatinoima sohva. Verhoilu uusittu jossain vaiheessa koska niin siisti. 

Ominaisuudet: Säilytystila sohvan sisällä. Avautuu edestä vetämällä. Todella jämäkkä ja painava sohva. 


Sohvan myyn eniten tarjoavalle ja tällä hetkellä korkein tarjous on 350 euroa. Asun pohjois-savossa. Jos mielenkiintosi heräsi niin minuun voi ottaa yhteyttä joko blogin oikeassa reunassa olevan OTA YHTEYTTÄ laatikon kautta tai Facebook sivujen kautta ( linkki )2 kommenttia :

  1. Tämä on niin kaunis. <3 Harmi kun ei ole tilaa tuollaiselle. Toivottavasti saa hyvän kodin.

    VastaaPoista
  2. Olen samaa mieltä ❤ tuntuu haikealle tästä luopua mutta päätös on oikea. Pääsisi hyvään kotiin jossa sille olisi myös kulutuskäyttöä joka meillä ei toteutunut vaan sohva jäi tosiaan koristeeksi vain.

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)