SOCIAL MEDIA

tiistai 10. lokakuuta 2017

6 X VINKKIÄ, MITEN SAADA ENEMMÄN INSPIRAATIOTA SISUSTAMISEEN?

Sisustaminen on luovaa puuhaa. Jokainen sisustaja on joskus varmasti törmännyt erilaisiin sisustuksellisiin pulmiin. Näitä ongelmia voivat olla mm. motivaation puute remonteissa, värien vaikea valinta, budjetti ja jopa itsensä kadottaminen sisustaessa kotiaan. Itselleni kaikki edellä mainituista ovat tuttuja juttuja, mutta pysähdyin eräänä päivänä ajattelemaan, että sisustaminen on tosiaan toimintaa missä annetaan luovuuden tulla esille, kerrotaan ehkä jotain itsestä ja ennen kaikkea tehdään makkara mieleiseksi. Mistä sitä inspiraatiota sitten voisi itseensä kanavoida? 

LUONTO & VUODENAJAT. Vaihtuvat vuodenajat tuovat aina  sisustukseen liittyvää kivaa ostettavaa kauppoihin. On kevät ja kesätuotteet, syksyiset materiaalit ja jouluiset koristeet. Anna luonnon tulla myös ajatuksiisi, katso ja tunnustele niitä värejä ja päätä mitkä sopivat juuri sinun kotiisi ja milloin. Eli toisin sanoen anna kausi-sisustamisen inspiroida itseäsi. 
OMA TYYLI. On paljon helpompaa alkaa etsiä inspiraatiota sisustukseensa kun on suurinpiirtein kartalla tyylinsä suhteen. Joskus oman tyylinsä voi hukata, mutta se on ihan fine ja jopa normaalia. Kun kodin punainen lanka on löytynyt, alkaa sen sisustaminen olla helpompaa kun tietää millaisia asioita haluaa sisustukseen. 


PINTEREST/INSTAGRAM/BLOGIT. Ehdottomia inspiraation lähteitä itselläni. Nautin näiden selaamisesta internetissä ja usein pyrin olemaan aktiivinen blogimaailmassa, koska on tosi mielekästä jakaa ajatuksia sisustukseen liittyen samanhenkisten persoonien kanssa. PYSY AJANHERMOILLA. Vaikka et kulkisi uusien trendien mukana, voi trendikkäiden uutuuksien kohtaaminen olla antoisaa ja mielenkiintoista. Saatat löytää jotain uutta minkä voit soveltaa omaan kotiisi juuri sinun näköiseksi. Esimerkiksi itse rakastuin minimalistiseen sohvapöytään mikä on nyt trendikäs, mutta en pidä sen marmorikuviosta joka on myöskin trendikäs. Joten tiedossa on pöydän muokkaaminen sopivaksi meidän kotiin. KUPPI KAHVIA YSTÄVÄN KANSSA. Mielellään sellaisen joka pitää sisustamisesta yhtä paljon kuin sinäkin ja rakastaa keskustella siitä. Ylipäätään toisten ihmisten kodit antavat itselleni usein ajateltavaa, inspiraatiota ja ihan käytännön kokemuksia esimerkiksi kalusteista. YKSITYISKOHDAT. Väri, muoto, valaistus ja koriste-esineet. Poimi vaikka yksi suosikkikohtasi kotoa, inspiroidu siitä ja ehkä saatat saada siitä uusia visioita ympärillesi, tai varmuutta entisen päälle. 

6 kommenttia :

 1. Nää oli kyllä hyviä vinkkejä! Mulla kans tulee ongelmia sisustusratkaisujen kanssa, ehkä eniten sen takia kun haluaisin montaa erilaista tyyliä, mutta kaikkea ei viitsi sekoitella keskenään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Miina :) Samaistun sinuun. Nyt ihme kyllä olen löytänyt selkeät visiot mitä tulevan pitää ja tiedän mistä pitää luopua ja millaista tilalle.

   Poista
 2. Hyvä postaus, itselläni on nyt kodin sisustaminen aivan pysähdyksissä. Kauniita kuvia ja inspiraatiota tulee haettua kuitenkin usein :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia kommentistasi :) ymmärrän sinua ja varmasti meillä jokaisella on sisustusbuumi kausia hyviä ja huonoja. Ja joskus tuntuu ettei ole aikaa panostaa niin paljon kuin haluaisi, vaikka motivaatiota löytyisi.

  VastaaPoista
 4. Kivat ja tarpeelliset vinkit. Kiitos! 👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Kati, mukava että vinkeistä on hyötyä :)

   Poista

Kiitoksia kommentista :-)