SOCIAL MEDIA

sunnuntai 3. syyskuuta 2017

SYKSY- ENEMMÄN IHANAA SELKEYTTÄ SISUSTAMISEEN

Tänä vuonna tuntuu että melkein jokainen on ottanut syksyn lämpimästi vastaan. Kesä on jo menetetty ja on aika suunnata katse eteenpäin surkuttelematta. Jotain uutta. Elämäntapa muutos, uusi projekti, puhdistautumista, konmarittaminen kotona. Tehokas syyssiivous. Syksyn tunnelmaa kotiin ja monia muita hyviä asioita on nyt ilmassa blogien maailmassa, parin ystävän ja omassakin elämässä. Lomani aikana olen nauttinut kotona olemisesta paljon ja se on ehkä saanut minut ajattelemaan avoimesti kotimme sisustuksen suhteen. Olen huomannut että sisustaminen voi olla kehittyvää, ailahtelevaa ja haastavaa. Tähän yhdistettynä blogi ja harrastukseni on sydäntäni lämmittävä. Sisustamisessa toisinaan toivotetaan tervetulleeksi jotain uutta ja hyvästellään entinen. Minulla kävin näin. 


Eli kuten kaimani kerran asian hyvin ilmaisi. Sitä  alkaa kaipaamaan ihanaa selkeyttä kotiin. Olen pikkuhiljaa myynyt kaikkea sellaista turhaa ja ylimääräistä pois. Mutta myös sellaisia jotka ovat tärkeitä, mutta eivät tyyliltään enää minua, kuten esimerkiksi mattoja ja sohvapöydän. Iltaisin syvennyn monesti Pinterestin maailmaan selaten inspiroivia kuvia hakusanoilla " Modern " + " Classic " + " Interior " ja silmäni lepää. 


Eli voidaan todeta, että täällä mennään pienin askelin kohti toisenlaista tyyliä. Jotain klassista ja jotain modernia? Jännittävää. 


4 kommenttia :

 1. Innolla odotan mitä muutoksen tuulia siellä suunnitellaan ;) ihanaa alkanutta syksyä sinne!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia samoin :) odotan itsekkin vähän innolla tätä!

  VastaaPoista
 3. Huomaan, että itsekin kaipaa juuri selkeyttä kotiin. Toisaalta välillä kokee hukkaavansa itsensä kun liikaa yrittää selkeyttää sisustusta. Sitten lisää blingiä taas, niin on hyvä olla 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana syksy kun monella nyt uusia tuulia sisustuksen suhteen. Tuo on just hyvä, että sopivalla sekoituksella sisustaa. Minulla ei vielä ole tuota itsensä hukkaus fiilistä onneksi tullut kun niin aludda vasta mutta eiköhän niitäkin päiviä tule. Mukavaa viikonloppua ❤

   Poista

Kiitoksia kommentista :-)