SOCIAL MEDIA

perjantai 29. syyskuuta 2017

JULISTEET SISUSTUKSESSA HITTI VAI HUTI?

 Tulipas vähän provo otsikko, mutta jouduin pähkäilemään asiaa oikeasti jonkin aikaa, koska sanasta julisteet, tulee minulle mieleen lapsuuteni kodin murkkuikäinen Meiju jonka huone oli törkeän sotkuinen ja seiniä sisustivat bändi ja animaatio julisteet. Sellainen muisto seinäsisustuksesta tuntuu äkkiseltään tosi kaukaiselta ja jopa mauttomalta omaan makuun nykypäivänä. Kunnes aloin pikkuhiljaa tylsistymään seinillä oleviin valokuviin kehyksissä ja halusin kokeilla jotain uutta. 


Minua rohkaisi lukuiset upeat kuvat missä julisteita on käytetty hyvin luontevana osana kodin sisustusta, eikä ne näyttäneetkään enää yhtään omaan silmään mauttomilta tai muistuttaneet minua teini-ikäisen neidon sisustuksesta. En kuitenkaan heti klikkaillut julisteita holtittomana ostoskoriin netissä, vaan pohdin yllättävän pitkään minkälaisia julisteita kotiini haluaisin? Jotain sellaista mikä kuvastaisi katsojalle jotain kodin asukkaista. 

Tarkoituksena on hankkia vastakkaiselle seinällekkin ja miksipä ei muuallekkin tähän huusholliin nuita julisteita lisää, kunhan löydän vain sopivat juuri meidän kotiin. Eli vastaukseni omaan kysymykseeni on hitti. Jos olet vähän kahden vaiheilla, ostaako vai eikö. Niin suosittelen rohkeasti kokeilemaan!Hyvää viikonloppua kaikille!

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)