SOCIAL MEDIA

keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

KAUNEIMMAT SOHVAPÖYDÄT

Samalla aiheella jatketaan tälläkin kertaa. Viimeksi esittelin ne sohvapöydät jotka olen joskus kotiini halunnut, mutta joita en kuitenkaan enää hankkisi meille.  (SOHVAPÖYDÄT- NÄIN ON MIELI MUUTTUNUT)

Nyt on vuorossa näyttää minkälaisista sohvapöydistä haaveilen olohuoneeseen tällä hetkellä. Monen pöydän kohdalla on jokin syy minkä takia se on todellakin pelkkä haave, mutta ainakin ajatus sohvapöydän tyylistä on vahvistunut. 


JOS SE EI OLISI KIINNI RAHASTA VIG FURNITURE/ Modrest Scape Modern Concrete Coffee Table


Niin tämä pöytähän se meillä olisi. Lovea ensisilmäyksellä ja tässä kauniissa, selkeälinjaisessa ja upeassa pöydässä yhdistyvät siisti puu ja kromi, mikä minun mielestä on tosi kiva yhdistelmä. Itse pöydän hinta on noin 800e ja se ei vielä olisi minulle este, koska ainahan pystyy säästämään, mutta mitenkä tämän pöydän saat kärrättyä Suomeen ilman että toimitusmaksu nousisi useisiin satoihin euroihin? Tai ylipäätään, voiko tätä edes saada kuljetettua minun kotiini? Hirveän surullista. Jos joku tietää mistä saisin tämän pöydän kohtuullisilla toimituskuluilla niin vinkatkaa!
MULBERRY MOON / Washed Wood & Chrome X-Leg Coffee Table

Niinpä. Aika ihana tämäkin. Pöydässä minua eniten viehättävät sen elegantit, x-malliset jalat ja puun & kromin toimiva yhdistelmä. Hintataso pöydässä on sama kuin edellisessä ja ainut mutta, on sen toimitus tänne minun luokse maaseudulle. 

ON24/ Sohvapöytä MIMOSA Tässä pöydässä houkuttelevat pöydälevyn hienostunut ruutukuvio ja jälleen kerran puu. En kuitenkaan ihan varma ole haluanko näin massiivista pöytää. 

FURNITUREBOX/ Sohvapöytä CARRIEBeigeä ja mustaa, siinä kaunis parivaljakko. En aikaisemmin uskonut tykästyväni näihin minimalistisiin ja trendikkäisiin sohvapöytiin. Mutta nyt se on päässyt haavelistalle. 


ON24/ Sohvapöytä BALI
Joskus kerroin pitäväni boheemista sisustuksesta ja sitä muuten tarkoitin. Tämä pöytä on minusta tosi kiva! Sopivasti väriä ja jotenkin omaan makuuni aavistuksen taiteellinen. 


ON24/ Sohvapöytä ROSA
Ja viimeisenä taas puuta ja kromia. Tämä pöytä vain on aika kapea, saisi olla hieman leveämpi. Iso plussa pöydän kohdalla on sen edullinen hinta. 

Näistä kuvista yhteenvetona voin todeta, että puu sisustuksessa on nyt eniten mieluista kun kyse on pöydästä. Saa nähdä millainen pöytä meille sitten tulee joskus. Minkä näistä pöydistä voisit kuvitella meidän kotiin? 


Hyvää keskiviikkoa kaikille!

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)