SOCIAL MEDIA

lauantai 3. kesäkuuta 2017

KULISSIEN TAKANA- HAASTE

HEIPPA!

Blogin puolella olen silloin tällöin tuonut esille tyypillisiä tapojani sen kirjoittamisen suhteen. Nyt innostuin tekemään haasteen muodossa siihen perustuvan kokonaisen postauksen. Ideana on jakaa lukijoille sisältöä oman maun mukaan "kulissien takaa"; miten ne postaukset syntyy, ajankäytöstä, tavoista ja ehkä jopa perinteistä mitä blogin suhteen on voinut jo muodostua. Näin lukijat oppivat paremmin tuntemaan sitä persoonaa kaiken takana ja blogisti saa ehkä vaihtelua postauksiinsa. Linkitä haastajasi ja lopuksi haastetaan muita blogeja linkkien muodossa, niiden joiden kulissien taakse haluaisit ainakin itse päästä kurkistamaan. Seuraavaksi kerron miten ChandelierHomen postaukset syntyvät. 
SIISTI KOTI+ KAHVI

Pyrin tekemään postaukset aina kotona. Ehkä kahdesti olen näpytellyt postauksen myös mummolassa, jossa olen sattunut olemaan yökyläreissussa. Kun kotona teen postauksen, haluan sen tapahtuvan keittiössä, aivan ikkunan vieressä. Sotkun ja kiireen keskellä on vaikeaa rauhoittua istumaan ja varsinkin itselläni kun kyse on sisustusblogista, eli harrastuksesta mikä on lähellä sydäntäni, en kykene nauttimaan postauksien teosta kaaoksen keskellä. Keittiössä on ihanteellisin paikka tehdä postaukset jo pelkästään ergonimian takia koska ei omisteta erillistä tietokonepöytää. Kodin vieressä sijaitseva oma metsä puolikesyine oravineen, vasta keitetty kahvi ja puhdas ympäristö inspiroi ja rauhoittaa minua. 

SOITTOLISTA

Muu perinteinen tapa minulla blogini suhteen on kuunnella aina musiikkia, melkein aina ne samat biisit pyörii soittolistalla kun on aika kirjoittaa blogia ja niitä ovat:

Juha Tapio- Jotain niin oikeaa

Jeff Buckley- Hallelujah

Israel Kamakawiwo`ole- Somewhere over the Rainbow

Massive Attack- Teardrop 

Ellie Goulding- Love Me Like You Do 

Marraskuusta joulukuuhun sitten yleensä joululauluja. 
AJANKÄYTTÖ

Aikaisemmin kun blogi oli päiväkirjamaista, ei niin usein päivitettyä tuli aikaa käytettyä luonnollisesti vähemmän siihen. Nykyään tämä on harrastus jota pyrin tekemään ainakin kerran-kolme kertaa viikossa. Pelkästään suunnittelua, tulevia postauksia mm. ajattelen päivittäin. Toisinaan jos on useamman päivän vapaat putkeen, saatan luonnostella jo jonkin postauksen puoli valmiiksi. Kuvat otan melkein aina etukäteen, riippuen tosi paljon valoisuudesta ulkona. Valmiiksi suunniteltuun aiheeseen ei mene yleensä sitten pitkään kirjoittaessa, koska kirjoitan tosi spontaanisti. Eli aikaa tähän harrastukseen saa varmasti kulumaan paljon, varsinkin ne jotka useammin kirjoittelevat. 

Ja näin syntyvät tämän blogin postaukset, toivottavasti oli viihdyttävää kurkistaa kulissien taakse. 


Ja lopuksi KULISSIEN TAKANA-HAASTEEN saa nämä blogit;
Toivottavasti innostutte vastailemaan haasteeseen. Mukavaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia :

 1. Aika hauska kyllä kuulla kulissien takaista elämää :) Kiitos haasteesta, yritän ehtiä toteuttamaan! Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että innostuit. Mielenkiintoista päästä kurkistamaan myös sinne sinun puolelle miten ne postaukset tapahtuu :-) kiitos samoin, lämpimiä kesäpäiviä.

   Poista
 2. Tää oli kiva <3 kiitos haasteesta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ehdit toteuttaa joskus :)mielenkiinnolla odottaen

   Poista

Kiitoksia kommentista :-)