SOCIAL MEDIA

keskiviikko 3. toukokuuta 2017

VAPUN VAPAAPÄIVÄT
No helou vaan!Viime perjantaina seitsemän aikaan lopettelin yövuoroa ja jäin viikonloppu vapaalle. Yövuoron aikana oltiin erään ystävättären kanssa suunniteltu seuraavalle päivälle herkuttelupäivää kaupungissa. Käytiin ravintolassa syömässä hyvät pihvit ja jälkiruuat yhdessä paikallisessa kahvilassa missä maistoin elämäni parasta kakkua! Siellä oli niin älyttömän hyvännäköisiä leivonnaisia, että oli pakko yllättää K ja viedä kotiinkin Guinness -suklaakakkua minkä valitsin spontaanisti. 


En ole koskaan aikaisemmin maistanut Guinness-suklaakakkua ja se oli ihan ok. Itse en pidä oluen mausta ollenkaan, joten vielä vähemmän kakussa. Onneksi maku oli suht.mieto, muuten kakku olisi jäänyt syömättä. Isännälle olutkakku maistui. Perjantaina sitten illalla satoi TAAS lunta. Lauantaina herättiin aikaisin ja siivottiin yhdessä huushollli koska oltiin lähdössä anoppilaan viettämään vappua ja yökylään. Niin mukava palata aina siistiin kotiin. 

HILKKA ANOPIN SYLISSÄ TYYTYVÄISENÄ 

Keli oli surkea lauantaina, jossain vaiheessa paistoi aurinko kivasti mutta iltaa kohden keli viileni tosi paljon ja eihän meidän grillailustakaan tullut mitään. Yritettiin pallogrillillä pihvit paistella mutta lopulta kaikki grillattava työnnettiin uuniin. Yöllä satoi sitten taas lisää lunta. Grillattavien lisäksi tarjolla oli tekemääni ruokaisaa perunasalaattia. Jälkkäriksi tippaleipiä. Seuraavana päivänä lähdettiin aikaisin kotia minä, K ja Hilkka. Maanantaina oli arkeen paluu, eli aamuvuoro. Aamuvuoron jälkeen iski kauhea väsymys ja sitäkin järkyttävämpi kurkkukipu. 
Olen maininnut joskus aikaisemmin tulevani herkästi flunssaan, niin usein että hävettää koska ainakin itse flunssassa pienellä lämpöilyllä olen ihan voimaton, en jaksa tehdä mitään ja joudun jäämään sairaslomalle. Olen myös huomannut tässä vuosien saatossa tulevani eniten kipeäksi juuri keväällä, keskikesällä ja kerran loppukesästä. Eli allergiakauden aikaan. Viime vuonna kokeilin d-vitamiinin turvin selvitä terveenä lämpimästä kaudesta, mutta kipeäksi tulin silti.. Nyt aloitin tänä vuonna syömään ahkerasti allergialääkkeitä jotka ehtivät loppua ennen vappua ja olin useamman päivän ilman niitä ja BOOOM. Heti tulin kipeäksi. On kait se nyt uskottava että niitä allergialääkkeitä on vaan syötävä, koska sain uudet allergialääkkeet ja olo alkoi heti tulla paremmaksi. Olen siis aikaisemmin luokitellut itseäni lääkekielteiseksi ja en haluaisi syödä mitään lääkkeitä, siksi tämä laiskuus allergianhoidossa. Nyt lepoa kuitenkin tämä päivä vielä ja huomenna palataan takaisin työmaalle ellei lämpö vielä nouse tälle päivää. Sellainen vapunseutu minulla! Palataan!


Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)