SOCIAL MEDIA

torstai 27. huhtikuuta 2017

KEITTIÖN LATTIA LAATTAJÄLJITELMÄSTÄ

Pöyristyneitä terveisiä täältä vain!

Pakko puhua vähän säästä, voisin oikeastaan  koko postauksen verran siitä natkuttaa mutta yritän tiivistää nyt. Huhtikuu, minun lempikuukauteni on ollut ihan järkyttävä kelinsä suhteen. Missään vaiheessa minusta ei ole tuntunut että on huhtikuu, kokoajan ollut olo että joko marraskuu tai välillä maaliskuu. Ja nyt sitten ensi viikolla jo toukokuu?! Minne olet kevät hävinnyt! Me asutaan muutenkin tosi lumisella, mäkisellä seudulla eikä täältä missään vaiheessa ole tälle kevättä lumet sulaneet edes niin että nurmikko vähän näkyisi. Huh.

Mutta siihen keittiöön. Mukava oli pitkästä aikaa kuvailla keittiötä, siitä olen tehnyt harvoin blogipostauksia, koska se on alkuperäisessä kunnossa aikalailla. Ainoastaan seinät on tapetoitu ja nyt sitten lattia päivitettiin. 

Aikaisemmin lattiamateriaalina meillä oli muovimatto jonka tilalle laitettiin samanlaista vaaleanharmaata laattajäljitelmää kuin eteisessä (muistatko?) ja tämänkin huoneen ilme raikastui tosi paljon. Oikea laatta olisi tietenkin ollut ihan huippu molempiin tiloihin, mutta ajateltiin taloudellisesti että ei rueta lattiaremontin yhteydessä laittamaan lattialämmitystä keittiöön eikä eteiseen. Ja tähän olen ollut nyt tyytyväinen, koska tämä lattia on niin kiva ja aidonnäköinen. 

Samalla uusittiin uunin edestä laatoitus. Aluksi mietittiin sellaista kiiltävää, kromisen väristä uunineduspeltiä, mutta tyrmättiin se ajatus sitten koska tuohon olisi pitänyt peltisepällä teetättää erikseen se ja olisi tullut tosi kalliiksi verrattuna tavalliseen peltiin. Laitettiin laattalattia ja olen tosi tyytyväinen tähän. Tällainen beige, kiiltävä ja iso laatta valikoitui ja tähän ihastuin niin paljon että ehdottomasti tulee muualtakin kotona löytymään, esimerkiksi tuulikaapista. 

Loppuun ajattelin esitellä keittiöstä vielä meidän kaksi oviaukkoa sinne, molemmin puolin jääkaappia ja pakastinta. Ne on omasta mielestä ihan kätevät, pystyy vilkaisemaan vaikka ruuan laiton yhteydessä olohuoneen puolelle ja nyt kun on tämä meidän puudeli vauva Hilkka niin sen tekemisiä pystyy myös paremmin silmällä pitämään. Joskus olen pyöritellyt pääni sisällä, miltähän tuo olohuone ja keittiö näyttäisi jos tuota seinää ei ollenkaan olisi tuossa, tosi ihanalle varmasti, mutta saa jäädä vain haaveeksi koska en halua luopua meidän kaappitilasta keittiön puolella ja tasoina meillä on kivitasot joita ei pysty muokkailemaan nuin vaan että jos siirrettäisiin jääkaappiryhmä johonkin toiseen kohtaan keittiötä. Eikä mieskään tähän vihreää valoa ole näyttänyt, joten se siitä.
Nyt paljon kahvia ja vettä, yöhön työhön. Viikonloppuna sitten vietetään kevätkauden avajaisia anoppilassa ja vappua oli keli mikä tahansa! Hyvää vappua etukäteen!

2 kommenttia :

Kiitoksia kommentista :-)