SOCIAL MEDIA

perjantai 24. maaliskuuta 2017

UUDET SISUSTUSTYYNYT & ONKO SE KOHTALO

Heippa!

Tulipas erikoinen otsikko tähän postaukseen, mutta niin on myös muuten tämä juttukin minkä kerron... 

Kun aloitin Chandelierhome blogin pitämisen, aloin seurailemaan muiden ihmisten blogeja.  ja ihastuin kovin yhteen sisustusblogiin  jota sanon nyt Valkoisen Talon Meijuksi.  Noh tämän Meijun kanssa alettiin spontaanisti kirjoittelemaan blogin puolella aina toinen toiselle lyhyitä kuulumisia, ajatuksia sisustuksesta yms. Sitten Meiju vaihtoi blogiaan jossa yleisemmin käsittelee sisustusta, ei pelkästään omasta kodistaan kuten esimerkiksi itse teen.  Vaihdettiin sinä vuonna pari sähköpostiviestiä kirjoitellen henkilökohtaisemmista aiheista sillon tällöin. Sitten alkoi vuosi vaihtua ja tämä Meiju ehdotti minulle että tavattaisiin ihan livenä täällä minun kotona. Noh tässähän ei vielä mitään erikoista ole, monihan löytää uusia tuttavuuksia, ystäviä internetistä, mutta se mikä tässä on se juttu on se että.........


 Minäkin olen Meiju, eli hän on minun kaima. Me ollaan samana vuonna synnytty, molemmat asutaan  Pohjois-Savossa, meillä on sama ammatti, molemmat pidetään sisustusblogia ja tänään selvisi että meidän miesten etunimetkin on samat!? Mitä ihmettä! En olisi ikinä arvannut että tällaista tapahtuu. Kesällä sitten vihdoinkin nähdään ja tarkoituksena olisi toivottavasti päästä ihan pitemmän kaavan mukaan viettämään iltaa vaikka maailmaa parantaen. Mikäs sen mukavampi yhdistelmä kun kaksi Meijua pölisemässä viinilasin ääressä sisustuksesta ja samannimisistä miehistään?

Mutta seuraavaan aiheeseen, eli nämä sisustustyynyt. Jotexilla ja Elloksella oli hiljattain ainakin pari päivää kestävä käyttökatko, jonka aikana ne päivitteli verkkokauppaa, mielenkiintoni heräsi heti että nyt on tulossa muuten kivoja uutuuksia ja niinhän sieltä löytyi nämä ihanat uudet tyynyt meidän kotiin. Olen aika kranttu vaaleanpunaisen suhteen ja tuntui vaikealle löytää sopivan värisiä tyynyjä kotiin, ei liian vaaleanpunaisia, ei missään nimessä pinkkejä eikä materiaalikaan saisi olla mikä tahansa, sitten ihastuin sellaiseen väriin kuin puuteriroosa ja tilasin Jotexilta kahdenlaisia puuteriroosan värisiä tyynyjä kotiin. Entiset vaaleanpunaiset tyynyt sai väistyä koska ne ei mielestäni enää istuneet sohvalle niin hyvin kuin aikaisemmin ja vaihtelu virkistää. Mitäpäs on muut mieltä?

Nyt alan pikkuhiljaa rauhoittumaan jo sängynpohjalle, tänään on ollut taas härdellipäivä kun töiden jälkeen ehdin kotona käydä vain äkkiä syömässä, koiran nappaamassa mukaan ja lähdin koirapuistoon toiselle paikkakunnalle ja sen jälkeen vielä ystävättären luokse kahvittelemaan. Hyvää yötä!


4 kommenttia :

 1. Olipas erikoinen sattumus sinulla! Mielenkiinnolla odotan jatkoa, mitä muuta yhteistä teillä vielä maailmaa parantaessa löytyykään! Tuo pyöreä tyyny on justiinsa se täydellinen vaaleanpunainen, hyvä löytö! Jotexilla oli myös ihanat tulppaaniset pussilakanat! En suosi kukkakuvioita tekstiileissä mutta nuo on saatava. Sopii beigeen makuhuoneeseen kesäilmettä tuomaan! Koiruudelle rapsutukset ja rentouttavia unia kun niiden aika on! 😉

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia ellenlalellen <3 on kyllä niin erikoinen tapahtuma tämä. Pussilakanoita en hoksannut katsoakkaan, mutta täytyy käydä tutustumassa niihinkin ja katsoa millaiset pussilakanat teille on tulossa.

  VastaaPoista
 3. Merkillinen ja hauska tuttavuus sinulla sen toisen Meijun kanssa :D Toivottavasti teistä tulee hyvät ystävät :) Oletpa löytänyt kauniit puuteriroosan väriset tyynyt. Aivan ehdottomasti yksi mun suosikkiväreistä sekä sisustuksessa että pukeutumisessa :)

  VastaaPoista
 4. Niinpä Annika :) merkillinen yhteensattuma tosiaan. Minäkin ihastuin tähän puuteriroosaan kyllä, tosin hieman varauksella aluksi. Luonnonvalossa tosi kaunis väri!

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)