SOCIAL MEDIA

keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

KELTAISET RUUSUTHeippa!

Ihan ensimmäiseksi pahoittelen vahingossa tullutta blogitaukoa. Aika hurahti mennä liian nopeasti ja meillä on kotona menossa taas remontti, nimittäin keittiön lattian uusiminen ja mutkia on tullut matkaan. Lattia tulee loppumaan kesken ja puuttuvan materiaalin toimituksessa menee varmasti pari viikkoa, yäääh. Keittiö liittyy oleellisesti blogitaukooni, koska olen tämän harrastuksen parissa muodostanut jo tietyn kaavan postausta tehdessä. Kodin tulisi olla suht.siisti, ainakin keittiön on oltava ihan tiptop kun teen postauksia. Laitan kahvit tippumaan, radion soimaan ja asetan läppärin ikkunan viereiselle paikalle keittiön pöydän ääreen. Joskus olen tehnyt postauksia myös kotipaikalla ja yhden kerran aikaisemmin olohuoneen lasipöydän äärellä. Tänään on sitten toinen kerta kun olohuoneessa teen postausta, koska remontti pilaa postauksien tekemisen keittiössä ja ylipäätään ei ole huvittanut tehdä postauksia tämän  kaaoksen keskellä... Jos pikaisesti mainitsen vielä kuulumisia ennen niitä keltaisia ruusuja, niin minulla on ollut mukavat pari viikkoa. Viime viikolla vietettiin kälyni 30-vuotis syntymäpäiviä jotka oli yllätysjuhlat joita mieheni toinen sisko oli alkanut suunnitella jo puoli vuotta etukäteen. Aamupalaksi skumppaa, hyvää ruokaa, hyvä seura ja saunomista, niistä oli ne juhlat tehty ja hauskaa oli. Nyt alkuviikosta tulinkin TAAS kipeäksi ja minulla on ihan dejavu olo, nimittäin näihin aikoihin olin myös viime vuonna kipeänä, muistan sen siitä että siskon pojan syntymäpäivät on näihin aikoihin.


Nämä ruusut hankin viime vuonna juuri näihin aikoihin, maaliskuun aikaan, lähellä pääsiäistä. Ehkä pääsiäinen inspiroi minua silloin ostamaan nämä keltaiset tekoruusut. Ja varmasti se nyt sai minut ottamaan olohuoneen puolelle nämä ihastuttamaan vierashuoneen puolelta.  Näistä ruusuista olen tehnyt muuten postauksen myös aikaisemmin, muistatko? Kun vertailen alkuperäistä postausta näistä ruusuista, huomaan pieniä muutoksia olohuoneessa tapahtuneen. Valkoharmaa raitamatto ei ole enää lasipöydän alla, sisustustyynyjen tyyliä on karsittu selkeämmäksi ja monia muita pieniä asioita mitä on ihan hauska verrata näin vuoden jälkeen. Nykyiseen postaukseen halusin tuoda myös esille tämän kivan hopeanvärisen LB koriste esineen jonka hankin jo ennen joulua, kun tehtiin anoppini kanssa shoppailu reissu Ylivieskaan. 


Nyt elokuvamaratoonia ja sohvalla makailu flunssapotilaana jatkuu!


3 kommenttia :

  1. Ai niin ja sulla on aivan upean näköinen tämä blogi nykykään!!<3

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia Annika :) edelleen itsellä hieman teknisiä vaikeuksia tämän blogin suhteen, mutta ehkä minä jonain päivänä opin!

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)