SOCIAL MEDIA

sunnuntai 26. helmikuuta 2017

VAIN MINÄHeippa!

Eilen aamulla pääsin yövuorosta ja sain rytmini käännettyä onnistuneesti nukkumalla vain neljä tuntia sen jälkeen. Yövuoron aikana muodostin pääni sisällä pitkän listan mitä kaikkea tulisin tekemään vapaapäivillä.  Koska pidänhän aikatauluttamisesta. Lauantaina noudatin melkein sata prosenttisesti tätä etukäteen suunniteltua päivää, kävin lenkillä, koirapuistossa, siivosin, kävin anoppilassa, hoidin asioita ja tein pitkästä aikaa lempiruokaani sushia. 


Näiden makipalojen lisäksi innostuin tekemään ensimmäistä kertaa riisipaperirullia. Näitä googlettamalla voit nähdä miten kauniita ne oikeasti pystyy olemaan ja ennenkaikkea tosi terveellisiä ja kevyitä. Minun tekemät rullat eivät nimittäin ole kovin esteettiset, joten sen takia ei kannata näitä herkkuja kavahtaa. Itse tein täytteen kasviksilla ja kanalla mikä oli maustettu chilillä ja valkosipulilla. Tänään ajattelin vielä tehdä vegeversion näistä iltapalaksi, koska jäin ihan koukkuun ja nämä on tosi nopeat tehdä.  


Tänään heräsin jo puoli kuuden aikaan ja aloitin jo rutiiniksi muodostuneella tavallani aamun täyttämällä astianpesukoneen, sitten vasta se kahvi. Tänäänkin voisi tehdä vaikka mitä, mieskin olisi koko päivän töissä. Astianpesukoneen huristessa taustalla aloin juomaan aamukahvia ja päätin että tänään en muuten lähde mihinkään. Välillä tekee näköjään ihan hyvää viettää aikaa itsekseen ja olla suunnittelematta yhtään mitään. Olen ehtinyt rasvata jalkani ja antaa niiden rasvoissaan kosteutua villasukkien sisällä ihan rauhassa, olen juonut kahvia niin paljon kuin huvittaa, syönyt eilen tehdyt makipalat ja riisipaperirullat loppuun, kävellyt ympäri kotia alusvaatteisillani, nukkunut päiväunet ja katsonut Greyn Anatomia niin paljon kun olen jaksanut katsoa putkeen. Ainiin ja minä aloin valkaisemaan myös hampaitani tällaisilla liuskoilla joita voi jopa kaksi kertaa päivässä antaa vaikuttaa hampaisiin.


Äskettäin lämmitin vielä saunan, nautin lämmöstä itsekseni ja olo tuntuu nyt siltä kuin vapaapäivillä olisi ollut ainakin tuplamäärän todellisuuteen verrattuna. Joskus on hyvä viettää aikaa niin, että ohjelmassa olet vain sinä. Palataan ensiviikolla! Nyt jatkan Greyn Anatomia maratoonia.

2 kommenttia :

Kiitoksia kommentista :-)