SOCIAL MEDIA

maanantai 6. helmikuuta 2017

UUDET VERHOT & "KAUNIS" KAHVIHETKIVäsyneitä terveisiä täältä savosta.

Tänään aamulla sain melkein heti unenpäästä kiinni yövuoron jälkeen ja nukuin melkein neljä tuntia. Olin varannut hierontaan ajan tälle päivälle klo 13:00 joten ylös piti nousta jo puolelta päivin. Viime hieronta-aika piti perua kun tulin kipeäksi. Tästä tulikin mieleen tuntemukseni hieman erilaisen hieronnan jälkeen. Kävin hiljattain siis kalevalaisessa jäsenkorjauksessa ja viime postauksessa mainitsin tuosta kokemuksesta tarkemmin. Minulla oli pieniä virheasentoja mm. vasemmassa olkapäässä ja lonkassa joiden itse epäillen tulleen pari vuotta sitten kun kaaduin ja mursin vasemman jalkani. Lonkan virheasento saatiin pelkästään yhden käynnin jälkeen korjattua ja olin tosi vaikuttunut tästä hoitomuodosta. Noh, seuraavana päivänä ihmettelin herätessäni ja lähtiessäni liikekannalle, että miksi minulla on lonkka niin kipeä käveltäessä. Itseasiassa juuri vain vasen puoli lonkasta. Kipu helpotti sitä seuraavana päivänä. Kipu oli sellaista hyvänlaatuista, ei todellakaan liian kovaa tai epämukavaa. Itselle tuli tunne, että lonkka on ehtinyt olla vinossa useamman vuoden ja nyt kun se on asetettu luonnolliseen tilaansa jossa se hakee hieman muotoaan vielä, tämä kuulunee asiaan. Ihmeellistä jotenkin kyllä. Innolla odotan seuravaa jäsenkorjaus aikaa ja sen tuomia vaikutuksia keholleni. 


Olohuoneeseen päivitetiin nämä uudet Ikea verhot joihin törmäsin ekan kerran miehen siskon luona ja ihastuin heti niihin. Käly lahjoitti meille yhden parin näitä verhoja ja toisen parin hommasin itse vielä että niitä sitten riitti molemmille olohuoneen ikkunoille. Nämä ovat väriltään harmaat, mitkä taittaa kuitenkin omasta mielestäni reilusti myös ruskeaan, riippuen valosta. Ja huomaahan tuon kyllä näistä kuvistakin, että on niissä ruskea vivahde. Nämä toi mukavasti lämpöä olohuoneeseen ja jopa mieskin on kehunut niitä joka ei ýleensä tunnu reagoivan juuri mihinkään sisustussomisteiden muutoksiin kotona. 


Nämä kuvat on otettu auringonlaskun aikaan, päiväsaikaan verhoissa enemmän harmaaseen taitava ilme. Ja nyt loppuun vielä kuva minun ihanasta päiväkahvi hetkestä kotona. Ostin Lidl:stä tällaisia suklaisia pieniä unelmia, tuulihattuja makealla täytteellä, jotka todellisuudessa...


...näyttää ihan koiran paskalle. Eikä nämä edes maistunut kovin hyville, oikeastaan aika kuralle. Heitin toisen näistä jo roskiin. Mies tykkäsi kuitenkin näistä, joten loput syökööt hän. Minullahan oli se dieettikin joten mitä mä oon ees alunperin menny tämmösiä ostelemaan?

Nyt toivottelen hyvää alkanutta viikkoa kaikille ja yritän rueta hyvissä ajoin nukkumaan!

4 kommenttia :

 1. Kauniita kuvia, värejä ja lämminhenkinen blogi.

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia Kotoisin Kouvolasta ja hyvää alkanutta viikkoa :-)

  VastaaPoista
 3. Sulla on kyllä ihan huippu blogi😄 Nauroin silmät vedessä ja maha kippurassa tuota tuulihattujuttua😅 PS. Kauniit verhot♡

  VastaaPoista
 4. Hih Annika :'D en suosittele näitä lidl tuulihattuja.

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)